pijl
Je bent nu hier: Home / Programma

Shiatsu in de praktijk titel neem de volgende stap

Vitaliteitsprogramma Fit en Vitaal

In deze doos vind je heerlijke appels van Fruitboerderij de Stokhorst. Dat is al een eerste stap naar meer vitaliteit! Maar met het eten van een appel ben je er nog niet. Uit onderzoek blijkt dat er, naast gezonde voeding, nog veel winst te behalen valt op het vlak van vitaliteit.

Wil jij je werknemers hiervan bewust maken en hun vitaliteit vergroten? Mijn individuele begeleidingsprogramma is een systematische aanpak om naast fysieke gezondheid, leefstijl factoren ook nadrukkelijk de mentale gezondheid aan te pakken. Kortom een integrale aanpak waarbij we niets uitsluiten en alles draait om duurzame inzetbaarheid en dus ook vitalere organisaties! 

Basis voor het programma is Het nationaal preventieakkoord vanuit het ministerie van VWS en de plicht van werkgevers om een gezonde en veilige werkomgeving te bieden. Met het programma zetten we de basis voor het stimuleren van gezond gedrag en het vergroten van de eigen motivatie van de medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het terugdringen van overgewicht, stoppen met roken en het letterlijk in beweging krijgen van medewerkers. Vergeet ook niet de stress en burn-out klachten, onderzoek wijst uit dat bijna 25 % van verzuim hiermee te maken heeft.

Het hogere doel van dit individuele begeleidingsprogramma? Bewustwording en fitte en vitalere organisaties in de Liemers!

Voordelen voor werkgevers
• Individuele begeleiding
• Verkorten van verzuim
• Duurzame inzetbaarheid

Voordelen voor je werknemers
• Verhogen van vitaliteit
• Kennis vergroten over leefstijl
• Blijvende gedragsverandering

Shiatsu in de praktijk titel het programma

rva  Rene van Anen Vitaliteit in de praktijk Tijdlijn fit en vitaal

 

Meer weten? 

Shiatsu in de praktijk whatsapp label

Maak snel een afspraak om meer
te horen over de voordelen van het
Fit en Vitaal programma voor jullie
organisatie.

Contact

Shiatsu in de praktijk Rene van Anen Vitaliteit in de praktijk 1