pijl
Je bent nu hier: Home / Shiatsu

Shiatsu Therapie

Heb je last van (onder)rug klachten, spanning in je bovenrug of last van pijnlijke schouders. Een stijve nek, ben je steeds maar zo moe, of ervaar je stress en onrust? Wacht dan niet langer!

Afspraak maken

Shiatsu in de praktijk René van anen Vitaliteit in de praktijk Shiatsu Voet

Shiatsu in de praktijk René van anen Vitaliteit in de praktijk Shiatsu Onderrug

Shiatsu in de praktijk René van anen Vitaliteit in de praktijk Shiatsu Rug

Shiatsu Massage Zevenaar

Ook weer in contact met jezelf komen? Vaak zijn er genoeg symptomen in ons lijf die aangeven dat er iets speelt. Door de drukte van de dag geven we er niet aan toe of we zijn het ons nog niet genoeg bewust. Veel mensen worstelen met de grote hoeveelheid prikkels die we te verwerken krijgen. We voelen ons daarnaast overal verantwoordelijk voor en we willen het beste voor iedereen, waardoor we moeilijk kunnen loslaten. Zo ontstaan er klachten in ons systeem. Energie kan niet meer stromen, stagneert en veroorzaakt klachten, die zich vaak uiten op lichamelijk vlak.

De praktijk

Shiatsu in de praktijk Rene van Anen De praktijk

De wachtruimte

Shiatsu in de praktijk Rene van Anen Wachtruimte

Neem een kijkje

Heb jij ook last van stress en spanning in je lijf, of ben je steeds maar vermoeid, heb je hoofd, nek en schouderklachten of worstel je met andere klachten. Ga er eens mee aan de slag en gun jezelf even tijd om te onderzoeken wat er bij jou speelt. Hoe kom jij weer in contact met jezelf?