pijl
Je bent nu hier: Home / Begeleiding / Stoelmassage

Bedrijfstoelmassage

Een Bedrijfstoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage die met name werkt op schouders, nek, hoofd en armen. Het is gericht op het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De massage is laagdrempelig in een beperkte tijd van 16 minuten ervaar je nieuwe energie, ontspanning en rust. De bedrijfstoelmassage wordt gegeven op een speciale massagestoel, vanuit een ontspannen houding onderga je, in je kleding, de behandeling waarbij er géén olie gebruikt wordt.

 Shiatsu in de praktijk IMG 9486

 

 Shiatsu in de praktijk IMG 7590 x27 Shiatsu in de praktijk 71673361 385896652350721 755202366151589888 n Shiatsu in de praktijk IMG 7848 x27

Voordelen voor werkgevers
• Preventief
• Verhogen prestaties
• Verkorten van verzuim
• Duurzame inzetbaarheid

Voordelen voor je werknemers
• Verhogen van lichaamsbewustzijn
• Verhogen ontspanning
• Verlagen stress niveau
• Praktische tips

Kosten van stoelmassage

Stoelmassages op de werkvloer dragen bij aan de duurzame inzetbaarheid en de gezondheid van de werknemer. Kosten kunnen onder een aantal voorwaarden als gerichte vrijstelling of via de werkkostenregeling worden verrekend.

Gerenomeerde bedrijven in de regio

Als onderdeel van mijn opleiding in 2019 heb ik bij een aantal gerenomeerde bedrijven in de regio stage gelopen. 

Nicky Jansen - Hoofd Personeelszaken - Technisch Handelsbureau Rensa Shiatsu in de praktijk rensa-logo-nieuw

René heeft in de periode mei-juni dit jaar stage gelopen bij Rensa en wij waren erg tevreden met de manier waarop hij de Shiatsu-stoelmassages heeft georganiseerd en verzorgd. Hij is flexibel, professioneel en zeer bereidwillig om mee te denken in een passende aanpak. Onze medewerkers waren enthousiast over de massages en gaven aan meer energie te ervaren na een massage. Ruim 88 procent van de medewerkers waardeerden de massage met het cijfer 8 of hoger, gemiddeld kwam de waardering uit op 8.4. 

Hannie van Zoomeren - HR-adviseur bij Stolwijk Kelderman Shiatsu in de praktijk Bedrijf 3                                                                       Accountants en Fiscalisten

René heeft bij ons bedrijf een bijdrage mogen leveren aan de vitaliteit van onze medewerkers.Tijdens onze vitaliteitsweken heeft hij stoelmassages verzorgt voor onze mensen op kantoor in Doetinchem en Zevenaar. Veel lof voor René, de massages zijn na het verschijnen van de agenda super snel volgeboekt en dat maakt veel duidelijk. Hij zorgt voor een ontspannen moment tijdens een soms drukke werkdag.

Sonja Rengelink -  HR Adviseur - Vink Kunststoffen Shiatsu in de praktijk Logo vink

Vanaf de tweede week mei tot begin juli dit jaar heeft René in het kader van zijn opleiding bij Vink Kunststoffen Shiatsu stoelmassages gegeven. Wij hebben René leren kennen als een prettig en rustig persoon die zijn zaken goed organiseert en op een zeer professionele wijze de stoelmassages verzorgt. Onze medewerkers zijn zeer positief over de massages, hebben aangegeven naderhand meer energie te ervaren en hebben een waardering toegekend van een 8,5 gemiddeld.