Renevananen.nl | Pastoor Bluemersstraat 4 | 7035 AP | Kilder

logo-renevananen-mobiel

Renevananen.nl | Zuiderlaan 23-B, 6905 AC Zevenaar

Wat anderen
vertellen

Ervaringen met Rene van Anen

Ervaringen

Wat vertellen de klanten?

Omgaan met stress kan op diverse manieren. In de afgelopen tijd heb ik diverse organisaties en mensen mogen helpen om beter om te leren gaan met stress en ze hierbij te coaching of begeleiden. 

Wat zeggen mijn klanten?

Fit en vitaalprogramma

Carina Berendsen

Dank voor je wijze lessen Rene! Heerlijk om weer in balans te zijn met werk/prive na een hectische periode. Je hebt me veel inzichten gegeven.

4/5

Veerkracht programma

Vincent Beekhuijzen

De begeleiding door René heeft mij teruggebracht in mijn geluk en gezondheid. René heeft mij bewust gemaakt door inzichten te laten ontdekken waardoor ik zelf ging ervaren. Nog steeds vaar ik er wel bij. Nogmaals thanks René, voor mij ben jij een topper!

5/5

Veerkracht programma

René Geurts

De tips en tricks die je me aanreikte tijdens de coaching sessies zijn erg waardevol. Soms voelde ik sommige zaken niet, maar gedurende de tijd komt het binnen. Ontzettend bedankt voor het planten van die zaadjes. Nu lekker oogsten.

5/5

Veerkracht programma

Patricia Hunting

René, is een fijne coach die goed luistert. Door zijn gedegen coaching, zijn methoden en begeleiding ben ik anders naar mezelf gaan kijken. Heb ik leren kijken hoe mijn manier van communicatie en de  verwachtingen die ik heb bij andere kunnen overkomen. René reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te “struikelen”. Mijn coachingsessies met hem hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht! Bedankt.

5/5

Fit en vitaalprogramma

Anoniem

Zeer fijne coach! Fijne gesprekken gehad.

5/5