Renevananen.nl | Pastoor Bluemersstraat 4 | 7035 AP | Kilder

logo-renevananen-mobiel

Renevananen.nl | Zuiderlaan 23-B, 6905 AC Zevenaar

Rene van Anen

Ik help jouw mensen omgaan
met stress gerelateerde klachten

Wie is Rene van Anen

Ik ken de klappen van de zweep

Met ruim 20 jaar werkervaring in verschillende commerciële management functies ken ik dus het klappen van de zweep bij organisaties. Ik weet dat het werk gewoon door moet kunnen gaan. Ik begrijp de problemen van zowel werkgever als werknemer. Zelf heb ik ook met een burn-out te maken gehad. De ondersteuning die ik destijds kreeg was beperkt. Ik ging dus zelf op zoek naar een oplossing en dat was het begin van een boeiende reis.

Na vele jaren van studie wil ik iedereen laten ervaren hoe het is om lichaam en geest te verbinden. In 2019 heb ik daarom het roer volledig omgegooid en mijn eigen praktijk geopend: René van Anen – omgaan met stress.

Ik werk op een brede manier aan het vergroten van veerkracht, waarbij ik veel verschillende werkvormen heb om mensen te begeleiden. Zo help ik cliënten in mijn praktijk en bedrijven met vitaliteit, vroeg signalering, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Waar sta ik voor?

Ik zie het als mijn missie om organisaties te helpen om medewerkers weer in contact met zichzelf te laten komen, zodat ze beter omgaan met stress, zich fitter en vitaler voelen en duurzaam inzetbaar zijn. Waar kan ik jouw organisatie mee helpen? Waar mag ik jou mee helpen?

Mijn opleidingsachtergrond

Ik volgde de beroepsopleiding tot coach bij de Alba Academie en zo werd ik geregistreerd Coach Practitioner. Ook volgde ik de vierjarige opleiding bij Qing Bai tot Shiatsu therapeut en behaalde ik het medische basiskennis MBK diploma. In 2021 ronde ik de opleiding Leefstijlcoaching met positief resultaat af. Inmiddels ben ik geregistreerd stress en burn-out coach en heb ik ook mijn psychosociale basiskennis PSBK diploma behaald.  

Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk kennis en kunde in huis te hebben om mensen vooruit te helpen. Daarom blijf ik opleidingen en trainingen volgen.

René van Anen als coach

Iedereen heeft andere manieren nodig om goed en gezond met stress om te kunnen gaan. Ieder mens is anders en ieder mens heeft dus een eigen aanpak nodig. Daarom vind je bij mij allerlei methoden en hulpmiddelen om de beste coaching te bieden.

We gaan aan de slag met het vergroten van veerkracht bij stress. We werken vanuit de positieve psychologie en de kwaliteiten van de medewerker zelf. Ik maak hen bewust van de eigen (hinderende) gedachten. Hierdoor ontstaan bewustwording, acceptatie en dús een duurzame gedragsverandering.

Wat is een VESB coach?

Als coach heb ik me aangesloten bij de VESB de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches. De vereniging biedt een keurmerk voor kwalitatief hoogwaardige begeleiding. Als VESB coach conformeer ik me aan de richtlijnen en gedragsregels van de VESB, daarnaast volg ik uiteraard jaarlijkse bij en nascholingen.